Referenties van klanten en samenwerkingspartners

bubbles wit

“Sandra is goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld de wet IKK. Sandra zorgde dat wij goede planningsformulieren kregen en ook naslagwerken waaruit we veel nieuwe informatie en tips konden halen. Sandra gaf ons handvatten, waar je als team mee verder kunt. Aan het eind van de scholing kwam ze in elke groep op de werkvloer kijken. Deze persoonlijke aandacht is door ons als heel fijn ervaren."

Team van De Paddenstoel | Geertruidenberg

“Sandra is erg betrokken in de groep en biedt goede begeleiding en uitleg. Echt een cursus die over de praktijk gaat. Het waren fijne bijeenkomsten met uitgebreide informatie, filmpjes en duidelijke voorbeelden. De terugkoppeling van praktijkopdrachten in de cursusgroep waren steeds erg prettig, zo doe je ook ideeën van anderen op! Daarnaast waren de locatiebezoeken waardevol, je krijgt direct feedback waar je weer mee verder kunt!”

Pedagogisch Medewerkers | TREMA Kinderopvang en HOPPAS Kinderopvang

bubbles wit omgekeerd
bubbles wit

“Als ZZP'er werk ik heel graag samen met Sandra! Ze heeft écht passie en een visie op de ontwikkeling van het jonge kind, ze kan goed luisteren en stelt precies de goede vraag op het juiste moment. Kortom, een onderwijsbegeleider die goed meedenkt, kritisch is en daarnaast zeer kundig.”

Anne Reijrink | Samen Onderwijs Mooier Kleuren!

“Recent hebben we een VVE-scholing op maat van Sandra gehad, ter verdieping en uitbreiding van het werken met 'Startblokken'. Haar aanpak was erg persoonlijk, ze voelde precies aan wat er in het team leefde en kon dit goed verwoorden. Iedere bijeenkomst werd aangepast aan ons team en de ervaringen op de werkvloer, waardoor we de kennis direct in de praktijk konden toepassen. Dit schooljaar hebben we weer afspraken met haar gemaakt over scholing en mentorschap.”

Team van De Paddestoel | Geertruidenberg

bubbles wit omgekeerd
bubbles wit

“Sandra is een prettige partner om mee samen te werken! Ze is betrokken, heeft veel vakkennis, is accuraat en kan doorpakken. Ze heeft onze onderbouw in ontwikkeling gezet. Onze leerlingen kunnen nu werken vanuit een betekenisvolle leeromgeving, waarbij betrokkenheid en welbevinden centraal staat.”

Janneke Heesakkers l Directeur van OBS De Blaak Tilburg